Nieuwe website online!

01-10-24

Met veel trots kunnen we aankondigen dat de Scoutsgroep en Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo vanaf nu te vinden zijn op een gloednieuwe website: www.sintleo.be. Deze moderne en overzichtelijke site brengt al onze activiteiten, evenementen en informatie samen op één centrale plaats, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt binnen onze scouts.

Wat vind je op de website?

Op de nieuwe website kan je terecht voor alle relevante informatie over zowel de Scoutsgroep als de Koninklijke Scoutsharmonie. Denk hierbij aan:

  • onze geschiedenis: Een rijke traditie van scouting en muziek.
  • evenementenagenda: Een handig overzicht van al onze optredens, wandelconcerten, en scoutsactiviteiten.
  • lid worden: Wil je aansluiten bij de scouts of bij onze harmonie? Alle informatie over hoe je lid kunt worden vind je hier.
  • nieuws en updates: Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, optredens, en belangrijke momenten.
  • fotoalbums: Beleef onze mooiste momenten opnieuw met een uitgebreide galerij aan foto’s van evenementen, kampen en concerten.

De website biedt een duidelijke structuur, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. Bovendien is hij volledig mobielvriendelijk, zodat je ons ook onderweg kunt volgen. Mocht je toch nog een foutje zien, aarzel niet om ons te contacteren. 

Dank aan Digicreate

We willen graag een bijzonder woord van dank uitspreken aan Digicreate, de bouwers van deze prachtige website. Dankzij hun vakmanschap en toewijding hebben we nu een digitale thuis die onze vereniging op een moderne manier weerspiegelt en waar iedereen terecht kan voor informatie en inspiratie. Hun professionele aanpak en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat we een website hebben waar we trots op kunnen zijn.

Neem snel een kijkje op www.sintleo.be en ontdek alles wat onze Scoutsgroep en Koninklijke Scoutsharmonie te bieden hebben!